Over Ons

 

Wie zijn we?

Een team van jonge, gepassioneerde en visionaire mensen.

Zoetzonnetje is een klein maar ultramodern bedrijf dat zich toelegt op het leveren en aanbieden van de coolste producten voor dames & heren op één plek. We gebruiken innovatieve chemie met moderne ontwerp technologie om consequent de norm te stellen voor ultramodern speelgoed, glas, elektronica, materialen, batterijen en telefoonaccessoires.

We zijn constant bezig om de meest innovatieve producten te vinden, zodat je geen uren hoeft te besteden aan je eigen onderzoek.

Met een missie om onze klanten de beste producten met de beste kwaliteit en de beste service te bieden. Ons doel is om Zoetzonnetje te positioneren als leider in online services. Vertrouw op ons team van experts om u te helpen de concurrentie voor te blijven en altijd voorop te lopen op het gebied van technologie. Sluit u aan bij onze productrevolutie terwijl we voortdurend uitdagen wat mogelijk is in uw leven en u geweldige mensen over de hele wereld brengen.

Onze visie en cultuur

Onze waarden zijn belangrijk voor ons als eerlijke onderneming.

Experts voorspellen een veelbelovende en glorieuze toekomst van e-commerce in de 21e eeuw. In de nabije toekomst zal e-commerce zich ook bevestigen als een belangrijk verkoopinstrument.

Bij Zoetzonnetje geloven we dat e-commerce de wereld dichterbij heeft gebracht. E-commerce is een zegen als we meer te weten komen over evenementen over de hele wereld.

In de toekomst zou 50% van de retailtransacties online plaatsvinden. De klant geeft de voorkeur aan een breed scala aan opties met de beste kwaliteit en prijs. En wij denken dat Zoetzonnetje er één van is.

We hebben onze kernwaarden goed vastgesteld en ze zijn inherent en vormen een integraal onderdeel van het beleid van ons bedrijf. Deze waarden en ons harde werk hebben ons geholpen sneller te groeien.

Onze waarden zijn belangrijk voor ons als eerlijke onderneming. We geloven en volgen ze oprecht. Ons doel is om het meest centrale bedrijf ter wereld te zijn, waar klanten alles kunnen vinden, ontdekken en kopen bij Zoetzonnetje.nl.

Onze service en verplichtingen

Ze zeggen dat geld geen geluk kan kopen, maar bij Zoetzonnetje geeft elke cent die je uitgeeft je veel geluk!

De beste prijs en kwaliteitsproducten

Zoals u weet, is een van de belangrijkste redenen waarom we het bedrijf Zoetzonnetje hebben opgenomen, om onze klanten producten van de beste kwaliteit te bieden tegen de laagst mogelijke prijs. In tegenstelling tot conventionele verkopers hebben we niet veel fysieke winkels met hoge huren, salarissen en distributiekosten. We hebben onze eigen magazijnen. Er zijn geen tussenpersonen betrokken bij het aanbestedingsproces. Voor alle andere handelingen tot de verzending van de producten hebben we interne afdelingen. Ten slotte kunnen we onnodige kosten terugdringen en geven we dit voordeel liever door aan onze klanten.

Beveiliging en vertrouwelijkheid van betalingen (PayPal en SSL-certificaat)

Uw online transactie op Zoetzonnetje is veilig, met het hoogste niveau van transactiebeveiliging. Zoetzonnetje gebruikt SSL-coderingstechnologie om uw kaartinformatie te beschermen door deze veilig via SSL rechtstreeks naar een beveiligde elektronische kluis te verzenden voor het verwerken van betalingen. We gebruiken Paypal als de betalingsgateway die de veiligste en meest veilige is. Bij Zoetzonnetje delen we onze klantgegevens op geen enkele manier met derden.

De data wij verzamelen wordt gebruikt om bestellingen te verwerken en af te leveren

 

De naam die u kunt vertrouwen

"Vertrouwen is de lijm van het leven, het is het meest essentiële ingrediënt van effectieve communicatie. Het is het fundamentele principe dat alle relaties in stand houdt" - Stephen Covey. Wij geloven in deze filosofie, die onze groei heeft geleid en ons heeft geholpen het vertrouwen van onze klanten wereldwijd te winnen.

We zijn trots - individueel en collectief - op de kwaliteit van ons werk, de geavanceerde processen die we gebruiken, de producten en diensten die we leveren en de erkende en gevalideerde effectiviteit van ons programma voor continue verbetering. We zijn er trots op dat we vóór onze concurrentie aan de behoeften van geselecteerde klanten voldoen. We zijn trots op het bereiken en behouden van niveaus van financiële winstgevendheid als een maatstaf, buiten cijfers, van de waarde die onze klanten met ons eens zijn.

Met een breed scala aan kwaliteitsproducten, een goed opgeleid klantenserviceteam, efficiënte en snelle service, gratis en tijdige levering, is Zoetzonnetje echt de naam waarop u kunt vertrouwen!